Šiandien, 12:00
Olimpiada
Australija
-
Ispanija
-
Šiandien, 14:30
Olimpiada
Vokietija
-
Japonija
-
Šiandien, 18:15
Olimpiada
Prancūzija
-
Brazilija
-
Šiandien, 22:00
Olimpiada
Graikija
-
Kanada
-
Rytoj, 12:00
Olimpiada
Pietų Sudanas
-
Puerto Rikas
-
Rytoj, 18:15
Olimpiada
Serbija
-
JAV
-
07-30, 12:00
Olimpiada
Ispanija
-
Graikija
-
07-30, 14:30
Olimpiada
Kanada
-
Australija
-
07-30, 18:15
Olimpiada
Japonija
-
Prancūzija
-
07-30, 22:00
Olimpiada
Brazilija
-
Vokietija
-
07-31, 18:15
Olimpiada
Puerto Rikas
-
Serbija
-
07-31, 22:00
Olimpiada
JAV
-
Pietų Sudanas
-
08-02, 12:00
Olimpiada
Japonija
-
Brazilija
-
08-02, 14:30
Olimpiada
Australija
-
Graikija
-
08-02, 18:15
Olimpiada
Kanada
-
Ispanija
-
08-02, 22:00
Olimpiada
Prancūzija
-
Vokietija
-
08-03, 18:15
Olimpiada
Puerto Rikas
-
JAV
-
08-03, 22:00
Olimpiada
Serbija
-
Pietų Sudanas
-

A.Volkanovski nėra sužavėtas I.Topuria: „Jis tiesiog neparodė elitinių įgūdžių“

2023.12.07 10:40
Alexanderis Volkanovski | „Stop“ kadras

Alexanderis Volkanovski | „Stop“ kadras

 Vasario 17-ą dieną UFC puslengvio svorio kategorijos čempionas Alexanderis Volkanovski sugrįš į narvą ir „UFC 298“ mišrių kovos menų turnyre sieks šeštą kartą apginti čempiono titulą, o šį kartą jo varžovas bus Ilia Topuria.

Nors A.Volkanovski pralaimėjo dvi iš trijų pastarųjų kovų, tačiau tie pralaimėjimai patirti lengvame svoryje prieš dabartinį to diviziono čempioną Islamą Machačevą, o puslengviame svoryje vis dar turi idealų, 12-0 kovų rekordą.

Dalyvaudamas „The MMA Hour“ laidoje, A.Volkanovski buvo paprašytas pažvelgti į savo varžovo kelią, kurį jis nuėjo, jog pirmą kartą karjeroje gautų galimybę kovoti dėl titulo, tačiau čempionas neliko tuo sužavėtas.

„Manau, kad I.Topuria yra kiek paskubintas“, – sakė A.Volkanovski. „Nesakau, kad jis nėra geras, galbūt jis toks geras, kaip ir sako. Jis galbūt toks geras, kaip visi sako, bet jis dar nesugebėjo to įrodyti, bet galbūt vasario mėnesį jis man tai parodys. Iki tol, kol nesu kovojęs su tokio lygio žmogumi.. Tu tiesiog esi tas pats Ilia, kuris dalyvavo visose tose kovose.

Aš tiesiog dar nemačiau elitinių dalykų. Gal jis tai parodys vasarį, todėl nebandysiu jo sumenkinti, kol sėdžiu čia“.

26-erių I.Topuria UFC organizacijoje yra iškovojęs 6 pergales ir nepatyręs nei vieno pralaimėjimo, o penkios iš tų pergalių pasiektos puslengvio svorio kategorijoje. Jo sąraše pergalės nokautais pirmajame raunde prieš Damoną Jacksoną ir Ryaną Hallą, pergalė skausmingu veiksmu prieš Bryce‘ą Mitchellą ir dominuojanti pergalė teisėjų sprendimu prieš Joshą Emmettą.

Visgi A.Volkanovskio šie pasirodymai nesužavėjo.

„Jis dar turi ką mums parodyti, nes dabar to nemačiau“, – sakė A.Volkanovski. „Ir vėlgi, tai nereiškia, kad jis nėra elitinis kovotojas. Galbūt jis toks sporto salėje. Atrodo, kad jis yra ištvermingas, tvirtas. Iš esmės – labai gerai atlieka visus žaidimo aspektus, treiruojasi su daug vyrukų ir tikriausiai visada turi sunkius raundus. Jam reikia pakilti lygiais aukščiau, ne tik būtų tvirtam iš pagrindų. Jis mano, kad gali prieš mane laimėti imtynėmis. Su tuo, ką mačiau? Jam reikės tikrai kur kas daugiau, nei jis parodė. Daug daugiau. Aš nemačiau, kad jis kažką darytų kitokio, nei kiti vyrukai, su kuriais esu susidūręs“.

Nors pats A.Volkanovski per karjerą yra pasiekęs įspūdingų pergalių prieš tokius puslengvio svorio kategorijos kovotojus kaip Maxas Holloway (3 pergalės), Brianas Ortega, Y.Rodriguezas, Jose Aldo, Chadas Mendesas ar Chanas Sungas Jungas, tačiau dabar A.Volkanovski yra vyriausias šios svorio kategorijos čempionas UFC istorijoje bei pirmą kartą karjeroje yra patyręs pralaimėjimą nokautu.

Dėl šių aspektų atsiranda svarstančių, jog A.Volkanovski laikas viršūnėje jau baigėsi, tačiau pats kovotojas tuo tik mėgaujasi.

„Sakykime, kad jeigu nebūčiau paminėjęs I.Topuria vardo, jis tikriausiai nebūtų taip lengvai gavęs šios kovos“, – sakė A.Volkanovski. „Bet jau ne kartą sakiau, kad noriu kovoti su pagrindiniais pretendentais į titulą, aš juos parodau. Vieną įveikiu, iš karto į kovą kviečiu kitą“, – sakė A.Volkanovski.

Šiuo metu I.Topuria oficialiame UFC reitinge rikiuojasi 5-as ir į priekį praleidžia Arnoldą Alleną, Brianą Ortegą, Yairą Rodriguezą bei Maxą Holloway.

info@sportas.lt

Naujienų portalo sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų