Pasibaigęs. 05-05 17:20
LKL
Wolves
97
Žalgiris
93
Pasibaigęs. 05-05 19:30
LKL
Šiauliai
104
Neptūnas
98
Pasibaigęs. 05-06 18:50
LKL
7bet-Lietkabelis
92
Nevėžis-Optibet
93
Pasibaigęs. 05-07 21:15
Eurolyga
Panathinaikos
81
Maccabi Tel Aviv
72
Pasibaigęs. 05-08 18:50
LKL
Žalgiris
92
Uniclub Casino-Juventus
62
Pasibaigęs. 05-08 20:00
Eurolyga
Monaco
79
Fenerbahce
80
Pasibaigęs. 05-08 22:00
Eurolyga
Barcelona
59
Olympiacos
63
Pasibaigęs. 05-09 18:00
LKL
Pieno žvaigždės
89
Rytas
124
Pasibaigęs. 05-09 18:50
LKL
Šiauliai
79
7bet-Lietkabelis
87
Pasibaigęs. 05-09 19:00
LKL
M Basket
81
Nevėžis-Optibet
93
05-24, 19:00
Eurolyga
Panathinaikos
0
Fenerbahce
0
05-24, 22:00
Eurolyga
Real Madrid
0
Olympiacos
0

Veiksmo ir įtampos kovoje pažadėjęs G.Dimša: „Vizija? Vieną dieną tapti čempionu“ (1)

2022.11.03 13:04
Mantas Stankevičius
Sportas.lt žurnalistas
Gustas Dimša | bushido.lt nuotr.

Gustas Dimša | bushido.lt nuotr.

„Visi mane žino kaip kovotoją, kuris nemėgsta spėti kovų baigčių, tai – ne mano dalykas, – nusijuokė devyniolikmetis „Tora Gym“ kovotojas Gustas Dimša. – Tačiau galiu pažadėti veiksmo ir įtampos kupiną kovą“.

Lapkričio 5 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiame „KOK Mega series in Kaunas“ turnyro ringe G.Dimša susitiks su „Žvėris Gym“ auklėtiniu Arnestu Naujoku, kuris spalį pasaulio jaunimo kikbokso (WAKO) čempionate svorio kategorijoje iki 71 kg iškovojo sidabro medalį.

„Pasirengimas šį kartą buvo visai kitoks – dvigubai ilgesnis negu visada, – sakė G.Dimša. – Labai džiugu, kad pavyko išvengti traumų ir palaipsniui pasiekti puikią formą“.

Kovotojas prisipažino, kad su A.Naujoku dar niekada nėra tekę suremti pirštinių: „Kažkaip visuomet keliai sparinguose prasilenkdavo, bet žinau, kad Arnestas – priešininkas neblogas ir turi stipriųjų pusių“.

Gustas Dimša | bushido.lt nuotr.

Gustas Dimša | bushido.lt nuotr.

G.Dimša pasidžiaugė, kad pastaruoju metu Lietuvoje įsišaknija tradicija rengti bendrus klubų sparingus. „Manau, sparingai ir bendradarbiavimas tarp klubų yra svarbiausias dalykas renkant patirtį, – sakė jaunasis kovotojas. – Žinoma, nekalbu apie kovų skaičiaus didinimą. Lietuvoje aktyvių kovotojų nėra tiek daug, kad mes galėtume galvoti apie nesutarimus ir nedirbti visi kartu dėl vieno tikslo – Lietuvos vardo bei vėliavos iškėlimą didžiausiose pasaulio arenose“.

Jau kurį laiką vienu perspektyviausių kovotoju svorio kategorijoje laikomas G.Dimša tik nusijuokė: „Nenorėčiau su tuo sutikti... Kad esu perspektyviausias“.

Gustas Dimša (dešinėje) | bushido.lt nuotr.

Gustas Dimša (dešinėje) | bushido.lt nuotr.

„Mėgstu į save žvelgti ne iš aukšto, dar daug turiu tobulėti, – sportas.lt sakė G.Dimša. – Tačiau jei išliksiu tame pačiame kelyje, atsiras daugiau perspektyvos. Vizija? Kaip visada, kilti reitingo laipteliais aukštyn ir vieną dieną tapti čempionu. Dabar kaupiu patirtį, su kiekviena kova jaučiu, kad parodau vis daugiau, suvokiu, kad kiekvieną kartą laisviau jaučiuosi ringe. Manau, kad patirtis ir tobulėjimas įneša daugiau profesionalumo į mano kovas“.

„King of Kings“ svorio kategorijos iki 71 kilogramo reitinge kol kas „Tora Gym“ auklėtinio pavardės dar nėra. Pasaulio čempiono titulas priklauso klubo „Titanas“ kovotojui Mindaugui Narauskui, pirmąją vietą užima latvis Marekas Pelcis, antras – lenkas Hubertas Dylewskis.

„Tikiu, kad greitai ir mano vardas bei pavardė bus vertas atsidurti tarp TOP-10 svorio kategorijos kovotojų. Iššūkis? Manau, jį mesti būtų įdomu Hubertui (Dylewskiui, – aut.past.). Jis man būtų parankus priešininkas, – sakė kovotojas. – Mano siekiamybė? Noriu, kad ateityje žmonės, prisiminę šių dienų kovas, kalbėtų apie mane kaip apie vieną geriausią kovotojų. Manau, po truputį einu šio tikslo link“.

KOK Mega series in Kaunas | bushido.lt nuotr.

KOK Mega series in Kaunas | bushido.lt nuotr.

Jau šį šeštadienį kovinio sporto gurmanų laukia tikras desertas Kaune: ringe savo meistriškumą demonstruos Tomas Pakutinskas, Ignas Barysas, Mantas Rimdeika, Nauris Lukošiūnas, savo jaunatviška energija dalinsis kylančios organizacijos žvaigždės Erikas Golubovskis, Mantas Kondratavičius, Edvinas Šalkovskis, Samuelis Sorochovas, Vitas Karosas, čempioniškus įgūdžius demonstruos „titanai“ M.Narauskas ir Matas Pultaražinskas bei „Rings“ klubo kovotojas Vitoldas Jagėlo.

Mantas Stankevičius
Sportas.lt žurnalistas
info@sportas.lt

Naujienų portalo sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų