Pasibaigęs. 05-05 17:20
LKL
Wolves
97
Žalgiris
93
Pasibaigęs. 05-05 19:30
LKL
Šiauliai
104
Neptūnas
98
Pasibaigęs. 05-06 18:50
LKL
7bet-Lietkabelis
92
Nevėžis-Optibet
93
Pasibaigęs. 05-07 21:15
Eurolyga
Panathinaikos
81
Maccabi Tel Aviv
72
Pasibaigęs. 05-08 18:50
LKL
Žalgiris
92
Uniclub Casino-Juventus
62
Pasibaigęs. 05-08 20:00
Eurolyga
Monaco
79
Fenerbahce
80
Pasibaigęs. 05-08 22:00
Eurolyga
Barcelona
59
Olympiacos
63
Pasibaigęs. Vakar 18:00
LKL
Pieno žvaigždės
89
Rytas
124
Pasibaigęs. Vakar 18:50
LKL
Šiauliai
79
7bet-Lietkabelis
87
Pasibaigęs. Vakar 19:00
LKL
M Basket
81
Nevėžis-Optibet
93
05-24, 19:00
Eurolyga
Panathinaikos
0
Fenerbahce
0
05-24, 22:00
Eurolyga
Real Madrid
0
Olympiacos
0

Apdovanojami pirmieji „Sportas.lt“ komentatorių konkurso nugalėtojai (16)

2022.09.09 16:39
„Sportas.lt“ geriausi komentatoriai laimės prizus! | Organizatorių nuotr.

„Sportas.lt“ geriausi komentatoriai laimės prizus! | Organizatorių nuotr.

Prieš daugiau nei mėnesį „Sportas.lt“ portalo komentavimo galimybė buvo padaryta tik registruotiems vartotojams, o visą rugsėjo mėnesį vertiname geriausius komentarus bei jų autorius apdovanojame prizais.

Nuo rugsėjo 2 iki Spalio 01 dienos kiekvieną savaitę (9, 16, 23, 30 dienomis) skelbsime po 4 geriausius komentarus, o jų autoriai bus apdovanoti Go3.lt 3 mėnesių sporto paketo prenumerata. 

Pirmaisiais nugalėtojais tapo nariai „JDCloseYourMonth“, „mafija“, „DonatasV“ ir „vyva“

„JDCloseYourMonth“ komentaras po „Lietuva Europos čempionato starte pripažino čempionų pranašumą“ naujiena:

„Aš ne apie tai. Juk Domantas Sabonis ir sumetė 10 taškų (5 atk. kam.), Jonas Valančiūnas 9 (12 atk. kam.), Ignas Brazdeikis 8, kalba eina apie jų ar to pačio Dončičiaus tuos pasirodymus aikštėje, kuriais jie ir yra vertinami. Dončičiaus 14 taškų manai jo čia geriausias pasirodymas? Kad rinktinė nugesino Dončičių komentatoriai vakar net kelis kartus apie tai užsiminė. Kad pati mūsų rinktinė galėjo geriau, dingęs Sabonis, Valančiūnas ir ne savo tikrai geriausias rungtynes žaidė ir tas pats Brazdeikis... Apie jų geresnius pasirodymus kalbama, ne apie tai, kad Dončičius išvis buvo tuščias. Jei Dončičiaus būtų 10 atk, kamuolių ir 14 taškų būtų topas vargu ar jis tiek liaupsių surinktų. Nugesintas jis realiai buvo, nes jei būtų savo šou rodęs vakar ne 7 taškų skirtuma sbūtų buves :) Tas pats ir su mūsų, jei Sabonis su Valančiūnų būtų žaide geriau, ypač Sabonis. Rezultatas būtų ne toks. Jau be jų toks kaip Kuzminskas, Grigonis rinktinę laikė. Vadinasi su jais apie pergalę galėjom galvoti. Trūko supertar'ų mūsų ir labai. Didesnio indėlio. Juk jie tai gali, parodė ne kartą. Vien 10 atk ir 14 taškų nelaimi rungtynių, visa komanda vedė Slovėnus, o ne toks kaip Dončičius, kuris na nebuvo lyderis :) Kaip ir pas mus Sabonis, Valančiūnas ir t.t.“

„mafija“ komentaras po „Čempionų lyga: „Real“ triuškinamą pergalę apkartino K.Benzema patirta trauma, E.Haalandas pelnė dublį, o „Man City“ nepaliko šansų „Sevillai“ naujiena:

„Keli pastebejimai is sio vakaro rungtyniu. Antras Benficos ivartis grazuolis, verta pamatyt.City visiskas dominavimas sevilijoje kur jie galejo imusti kokius 8 ivarcius. Liepzigo sezono pradzia net baisesne nei pernai. Ka isdirbineja gynejai ir vartininkas sunku suprasti. Zaidimo jokio, o Tedesco gali buti atleistas dar anksciau nei pernai Marchas buvo ismestas.“

„DonatasV“ komentaras po „Metus be klubo buvęs G.Arlauskis sugrįžta žaisti į Rumuniją“ naujiena:

„Viskas kaip ir logiška, grįžo į lygą, kurioje jį geriausiai žino ir kurioje jis visus geriausiai žino. Praleis ten dar porą sezonų ir užbaigs savo karjerą. Na o šiaip, tai jis turėjo išties neblogą karjerą. Buvo top vartininku Rumunijoje, tapo čempionu 7 kartus, žaidė Europos turnyrų grupėse. Gaila tik, kad kai turėjo progą užsikabinti Anglijoje ir Ispanijoje nepavyko to padaryti ir dėl tų kelių metų, kuriuos praleido ant Kazanės suolelio...“

„vyva“ komentaras po „47 taškus suvertęs L.Dončičius pražudė prancūzus“ naujiena:

„Man atrodo, kad EC publika dar nemoka gintis prieš Luka. Jie nuolat daro išsikeitimą, kad Luka žaistų prieš centrą, nesvarbu kuri komanda. Pas mus Valančių arba Sabą išsivesdavo, čia Goberą, pas vokiečius Theis pasiimdavo, Bosniai Nurkičių palikdavo . Nu ir ką, trepsi kanopom Valančius su Goberu, bet juk jie neturi šansų apsiginti nuo mažesnio, kad ir viršsvorį turinčio vaikio. Tai nustokit keistis ir tuos medžius palikti vienus prie trajako gintis. Ir kartu reikai versti Luka ginyboj dirbti, išsikeiskit ir žaiskit prieš jį. Tu turi jį varginti visas rungtynes, jis negali ilsėtis.“

Su konkurso laimėtojais bus susisiekta asmeniškai „Sportas.lt“ registruotu el. pašto adresu.

Primename, kad komentaruose nebus toleruojama necenzūrinė leksika, įžeidimai, žeminimas, grasinimai, reklamos, tautinė, rasinė, religinė ar kita neapykanta. Netinkami komentarai bus šalinami, o jų vartotojai – blokuojami.

Geriausius komentarus vertina „Sportas.lt“ redakcija, tačiau didelį patariamąjį balsą turi ir visi portalo lankytojai. Šalia kiekvieno komentaro yra galimybė jį įvertinti teigiamai arba neigiamai, o tai bus didelė pagalba atrenkant geriausius ir vertingiausius „Sportas.lt“ komentarus.

Pagrindinį prizą mobilų telefoną „One Plus Nord 2T 5G“ laimės komentatorius, aktyviai komentavęs visą rugsėjo mėnesį bei parašęs vertingiausius komentarus. 

Kviečiame visus portalo lankytojus registruotis, prisijungti ir kartu kultūringai ir pagarbiai aptarti karščiausias sporto naujienas!

info@sportas.lt

Naujienų portalo sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų