Pasibaigęs. 05-05 17:20
LKL
Wolves
97
Žalgiris
93
Pasibaigęs. 05-05 19:30
LKL
Šiauliai
104
Neptūnas
98
Pasibaigęs. 05-06 18:50
LKL
7bet-Lietkabelis
92
Nevėžis-Optibet
93
Pasibaigęs. 05-07 21:15
Eurolyga
Panathinaikos
81
Maccabi Tel Aviv
72
Pasibaigęs. 05-08 18:50
LKL
Žalgiris
92
Uniclub Casino-Juventus
62
Pasibaigęs. 05-08 20:00
Eurolyga
Monaco
79
Fenerbahce
80
Pasibaigęs. 05-08 22:00
Eurolyga
Barcelona
59
Olympiacos
63
Pasibaigęs. Vakar 18:00
LKL
Pieno žvaigždės
89
Rytas
124
Pasibaigęs. Vakar 18:50
LKL
Šiauliai
79
7bet-Lietkabelis
87
Pasibaigęs. Vakar 19:00
LKL
M Basket
81
Nevėžis-Optibet
93
05-24, 19:00
Eurolyga
Panathinaikos
0
Fenerbahce
0
05-24, 22:00
Eurolyga
Real Madrid
0
Olympiacos
0

Po šalto dušo Lenkijoje „Domino`s Hiatus Racing“ ekipa ruošiasi startui „Perimetro“ etape

2022.09.07 12:50
„Domino`s Hiatus Racing“ komandos nuotr. | Organizatorių nuotr.

„Domino`s Hiatus Racing“ komandos nuotr. | Organizatorių nuotr.

 Jau artėjantį savaitgalį Švenčionių apylinkėse įvyks Lietuvos „Baja“ čempionato trečiasis etapas. Jame startuoti ketina ir „Domino`s Hiatus Racing“ ekipos duetas – Justinas Putys ir Valdemaras Milaševskis. Ekipažas praėjusį savaitgalį ketino startuoti Lenkijoje vykusiose „Baja Poland“ varžybose, tačiau paskutinę akimirką planus teko keisti.

Justinas Putys sako, kad „Baja Poland“ varžybos jam ir jo šturmanui turėjo būti didžiausias iki šiol iššūkis „Baja“ disciplinoje. Jose komanda ketino startuoti su naujuoju savo visureigiu BMW X1. Tačiau nuvykus į varžybas netikėtai paaiškėjo, kad iš lenkų pirktas visureigis yra išregistruotas iš šios šalies automobilių registro.

Ir nors jis turi galiojantį sportinį pasą, būtent registracijos trūkumas ir užkirto kelią lietuviams startuoti kaimyninėje šalyje. Ekipažas dar bandė spręsti registracijos klausimus greituoju būdu, bet teisėjai buvo nesukalbami ir paskutinę akimirką neleido lietuviams pradėti lenktynių, nors iki pat varžybų pradžios duetas vis dar buvo įtrauktas į starto rikiuotę ir turėjo paskirtą starto laiką.

Tačiau tokį šaltą dušą kaip pamoką priėmę „Domino`s Hiatus Racing“ komandos nariai sustoti neketina. Grįžęs į Lietuvą ekipažas skubiai susitvarkė registracijos trūkumus ir jau artėjantį savaitgalį ruošiasi startuoti kitose varžybose. Šįkart duetas lenktyniaus Lietuvoje, rugsėjo 10-11 dienomis įvyksiančiame Lietuvos „Baja“ čempionato trečiame etape. „Perimetro“ varžybos šįkart vyks Švenčionių apylinkėse.

„Domino`s Hiatus Racing“ komandos nuotr. | Organizatorių nuotr.

„Domino`s Hiatus Racing“ komandos nuotr. | Organizatorių nuotr.

Organizatoriams dalyviai čia pasiūlys 154 kilometrų trasą, padalintą į tris greičio ruožus, kurie drieksis Pabradės poligone. Ekipažo vairuotojas Justinas Putys sako, kad šiose varžybose jo ir šturmano Valdemaro Milaševskio dueto lauks ypatinga užduotis – išlaikyti stabilų tempą ir iškovoti kuo aukštesnę poziciją, kadangi ekipažas metinės įskaitos rikiuotėje turi visus šansus prasibrauti į lyderių vaidmenį.

„Esame tikrai geros formos po praėjusio didžiojo „Perimetro“ etapo ir labai norėjome dar daugiau patirties įgyti Lenkijoje, tačiau dėl minėtų formalumų to padaryti negalėjome. Tačiau žiūrime į priekį ir su mūsų partnerių iniciatyva užsiregistravome į trečiąjį „Perimetro“ etapą, kuriame kova nors ir trumpesnė pagal kilometrus, bet bus labai atkakli. Pabradės poligonas turi savo žavesio. Ten reikės labai tikslios navigacijos, nes paklysti galima tikrai nesunkiai. Tikimės, kad grubių klaidų pavyks išvengti ir galėsime kovoti dėl aukščiausių pozicijų“, - sakė Justinas Putys.

Dabar Lietuvos „Baja“ čempionate po jau įvykusių dviejų etapų duetas užima trečiąją vietą, nuo antrosios atsilikdamas vos vienu tašku, o nuo lyderių Justiną Putį ir Valdemarą Milaševskį skiria aštuoni taškai.

info@sportas.lt

Naujienų portalo sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų
LKL