Pasibaigęs. 05-05 17:20
LKL
Wolves
97
Žalgiris
93
Pasibaigęs. 05-05 19:30
LKL
Šiauliai
104
Neptūnas
98
Pasibaigęs. 05-06 18:50
LKL
7bet-Lietkabelis
92
Nevėžis-Optibet
93
Pasibaigęs. 05-07 21:15
Eurolyga
Panathinaikos
81
Maccabi Tel Aviv
72
Pasibaigęs. 05-08 18:50
LKL
Žalgiris
92
Uniclub Casino-Juventus
62
Pasibaigęs. 05-08 20:00
Eurolyga
Monaco
79
Fenerbahce
80
Pasibaigęs. 05-08 22:00
Eurolyga
Barcelona
59
Olympiacos
63
Pasibaigęs. Vakar 18:00
LKL
Pieno žvaigždės
89
Rytas
124
Pasibaigęs. Vakar 18:50
LKL
Šiauliai
79
7bet-Lietkabelis
87
Pasibaigęs. Vakar 19:00
LKL
M Basket
81
Nevėžis-Optibet
93
05-24, 19:00
Eurolyga
Panathinaikos
0
Fenerbahce
0
05-24, 22:00
Eurolyga
Real Madrid
0
Olympiacos
0

Ant „Perimetro“ prizininkų pakylos – du „SV Technika Racing“ komandos aptarnauti ekipažai

2022.07.30 20:45
Algirdo Talučio ir Justo Vičiūno ekipažas | Organizatorių nuotr.

Algirdo Talučio ir Justo Vičiūno ekipažas | Organizatorių nuotr.

 Šeštadienio vakarą Varėnoje baigėsi keturias dienas trukusios didžiojo „Perimetro“ varžybos. Jose dalyviai iš viso įveikė daugiau nei 300 kilometrų greičio ruožais Varėnos ir Druskininkų apylinkių miškuose. Suskaičiavus galutinius rezultatus paaiškėjo, kad du iš trijų „SV Technika Racing“ komandos aptarnautų ekipažų – „Car“ klasės prizininkų gretose.

Šiandien dalyvių laukė du greičio ruožai, kurių bendras ilgis – beveik šimtas kilometrų. Antrasis greičio ruožas buvo ilgiausias šiose varžybose.

Ekipažams vienu ypu teko įveikti per šešiasdešimt kilometrų. Paskutinės varžybų dienos išvakarėse į priekį „Car“ klasėje išsiveržė Algirdo Talučio ir Justo Vičiūno duetas. Tačiau dar pirmame greičio ruože jie padarė grubių klaidų ir atsidūrė už prizininkų pakylos ribų. Visgi suskaičiavus galutinius rezultatus, baudas ir išnagrinėjus protestus, ekipažas pakilo viena pozicija ir galutinėje įskaitoje įsitvirtino trečioje vietoje.

Po finišo pilotas Algirdas Talutis neslėpė apmaudo, kad nepavyko išlaikyti lyderystės iki pat finišo, tačiau tvirtino, kad trečia vieta taip pat yra puikus rezultatas, rodantis, kad jo ir Justo Vičiūno ekipažas galibūti greitas net ir su kiek silpnesne technika nei oponentų. Tereikia daugiau atidumo ir patirties, kuri ateina su kiekvienu įveiktu greičio ruožu.

Algirdo Talučio ir Justo Vičiūno ekipažas | Organizatorių nuotr.

Algirdo Talučio ir Justo Vičiūno ekipažas | Organizatorių nuotr.

„Šiandien turėjome ramiai važiuoti ir išvengti klaidų, bet gavosi labai blogai. Smarkiai pasiklydome ir ilgai negrįžome į teisingą kelią. Sugaišome ten gal penkiolika minučių ir tai buvo esminis praradimas. Gal ir sėkmės pritrūko, gal ir patirties dar turime mažai. Dabar kai pagalvoji, kai ką darytume visai kitaip. Tačiau mes finišavome, nesulūžome, automobilis sveikas. Ir dar pavyko garbingai iškovoti trečią vietą. Nėra blogai“, - po finišo sakė Algirdas Talutis, lenktyniavęs „Desert Warrior“ visureigiu.

Šiandien abu greičio ruožus antroje vietoje pabaigė kitas „SV Technika Racing“ aptarnaujamas ekipažas – Justinas Putys su Valdemaru Milaševskiu. Galutinėje rikiuotėje jie įsitvirtino antroje vietoje, į priekį praleisdami tik Mindaugo Povilaičio ir Slavomiro Volkovo duetą, lenktyniavusi „Toyota Hilux Overdrive“ modeliu.

Justinas Putys neslėpė, kad rezultatas jį džiugina, kadangi šiuo BMW X1 visureigiu jam tai buvo tik antrosios varžybos. Pasak piloto, jų automobilis išties konkurencingas, tad išvengiant klaidų būtų galima galvoti ir apie aukščiausią poziciją.

Justino Pučio ir Valdemaro Milaševskio ekipažas | Organizatorių nuotr.

Justino Pučio ir Valdemaro Milaševskio ekipažas | Organizatorių nuotr.

„Pirmas greičio ruožas šiandien tikrai nebuvo įveiktas tobulai. Dariau nemažai klaidų. Antras buvo ilgas, bet labai smagus. Buvo duobių, šuolių, siaurų ir net labai siaurų vietų. Tačiau įsivažiavome ir labai nedaug trūko, kad pagautume varžovus su „Overdrive“. Visgi esame laimingi būdami čia tarp visų šitų greitų „velnių“. Tikimės, kad ateityje būsime dar greitesni. Emocijos pačios geriausios. Labai ačiū „SV Technika Racing“ komandai ir jos mechanikams, kurie dirbo tikrai preciziškai“, - kalbėjo Justinas Putys.

Šiose varžybose startavo ir dar vienas „SV Technika Racing“ ekipažas – Vaidotas Paškevičius su šturmanu Edmundu Mockumi. Tačiau jiems iš lenktynių teko pasitraukti po to, kai trečiosios varžybų dienos pirmame greičio ruože sugedo jų „Toyota Hilux“ pavarų dėžė ir duetas buvo privestas sudėti ginklus.

info@sportas.lt

Naujienų portalo sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų