Pasibaigęs. 05-05 17:20
LKL
Wolves
97
Žalgiris
93
Pasibaigęs. 05-05 19:30
LKL
Šiauliai
104
Neptūnas
98
Pasibaigęs. 05-06 18:50
LKL
7bet-Lietkabelis
92
Nevėžis-Optibet
93
Pasibaigęs. 05-07 21:15
Eurolyga
Panathinaikos
81
Maccabi Tel Aviv
72
Pasibaigęs. 05-08 18:50
LKL
Žalgiris
92
Uniclub Casino-Juventus
62
Pasibaigęs. 05-08 20:00
Eurolyga
Monaco
79
Fenerbahce
80
Pasibaigęs. 05-08 22:00
Eurolyga
Barcelona
59
Olympiacos
63
Pasibaigęs. Vakar 18:00
LKL
Pieno žvaigždės
89
Rytas
124
Pasibaigęs. Vakar 18:50
LKL
Šiauliai
79
7bet-Lietkabelis
87
Pasibaigęs. Vakar 19:00
LKL
M Basket
81
Nevėžis-Optibet
93

Konfliktas su D.Poirier M.Chandlerio nuomonės nepakeitė: „Su Poirier galiu kautis bet kada, o dabar noriu McGregoro“ (3)

2022.07.21 21:55
Michaelas Chandleris | Instagram.com nuotr

Michaelas Chandleris | Instagram.com nuotr

 Prieš keletą savaičių „UFC 276“ turnyre užkulisiuose į konfliktą įsivėlė amerikiečiai Dustinas Poirier bei Michaelas Chandleris.

Vaizdo įraše, kuri patalpino kitas UFC kovojantis brazilas Gilbertas Burnsas, matyti, kaip amerikiečiai veliasi į žodžių karą, o juos bando nuraminti apsaugos darbuotojai. Panašu, kad D.Poirier bent keletą kartų išvadino M.Chandlerį „apsimetėliu“ ir „mokčrušiu“. Tuo pačiu girdisi, kaip D.Poirier žada „išniekinti“ M.Chandlerį. Pastarojo atsakymų nesigirdi dėl prastos garso kokybės. Laimei, apsauginiams pavyko nuraminti kovotojus ir nuvesti juos toliau vienas nuo kito, taip išvengiant fizinio konflikto.

Nors D.Poirier ir M.Chandleris konfliktuoja jau bent porą pastarųjų mėnesių, panašu, kad artimiausiu metu jų kova neįvyks. M.Chandleris pažymėjo, kad jo tikslai nepasikeitė ir jis toliau reikalauja kovos su airiu Conoru McGregoru.

„Aš šitame sporte esu ne tam, kad eičiau į narvą aiškintis dėl kažkokių internetinių apsižodžiavimų. Aš UFC esu ne tam, kad užsibūčiau, o tam, kad smagiai praleisčiau laiką. Kovas su Poirier ar Gaethje galima surengti bet kada, kova su McGregoru gali pasitaikyti tik kartą ir man atrodo, kad dabar yra pats geriausiais laikas jai. Aš neturiu varžovo kitai kovai, o Conoras sveiksta po traumos ir jam reikės oponento sugrįžimo kovai.

Aišku, svarbiausia yra sužinoti, kokia dabar Conoro būklė ir kada jis planuoja kovoti. Aš dabar tikrai nesiruošiu pulti jo įžeidinėti, juk vos prieš metus jo koja buvo visiškai sunaikinta. Reikia leisti jam atsigauti. Gal kažkas po tokių traumų ir yra grįžęs anksčiau, bet mes tiksliai nežinome, kiek stipriai buvo pažeista Conoro koja. Iš jo įrašų galima spręsti, kad Conoras po truputį artėja prie sugrįžimo. Manau, kad mūsų kova dabar būtų pats didžiausias įvykis MMA pasaulyje. Tai būtų garantuoti fejerverkai narve. Mūsų sportui reikia, kad Conoras grįžtų. Kai jis čia, iš to išlošia visi – tiek UFC, tiek kiti kovotojai“, - „TMZ Sports“ sakė M.Chandleris.

Amerikietis pridėjo, kad būtų pasiruošęs laukti kovos su C.McGregoru net iki 2023 m. pradžios: „Jei Conoras su savo atstovais patvirtintų, jog galės kautis kitų metų sausį arba vasarį, tuomet sutikčiau tiek laukti kovos. Visgi, jei laikas toliau bėgs, o iš Conoro nebus jokių žinių, aš negalėsiu ilgiau delsti ir turėsiu ieškoti kito oponento. Šiaip ar taip, net neabejoju, kad anksčiau ar vėliau mūsų su Conoru keliai susikirs“.

info@sportas.lt

Naujienų portalo sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų
LKL