Pasibaigęs. 05-05 17:20
LKL
Wolves
97
Žalgiris
93
Pasibaigęs. 05-05 19:30
LKL
Šiauliai
104
Neptūnas
98
Pasibaigęs. 05-06 18:50
LKL
7bet-Lietkabelis
92
Nevėžis-Optibet
93
Pasibaigęs. 05-07 21:15
Eurolyga
Panathinaikos
81
Maccabi Tel Aviv
72
Pasibaigęs. Vakar 18:50
LKL
Žalgiris
92
Uniclub Casino-Juventus
62
Pasibaigęs. Vakar 20:00
Eurolyga
Monaco
79
Fenerbahce
80
Pasibaigęs. Vakar 22:00
Eurolyga
Barcelona
59
Olympiacos
63
Pasibaigęs. Šiandien 18:00
LKL
Pieno žvaigždės
89
Rytas
124
Pasibaigęs. Šiandien 18:50
LKL
Šiauliai
79
7bet-Lietkabelis
87
Pasibaigęs. Šiandien 19:00
LKL
M Basket
81
Nevėžis-Optibet
93

„UFC 276“ ceremoniniuose svėrimuose nušvilptas A.Volkanovskis pasiuntė žinutę M.Holloway: „Tavo psichologiniai triukai nesuveiks“

2022.07.02 13:23
Alexanderis Volkanovskis ir Maxas Holloway | „Stop“ kadras

Alexanderis Volkanovskis ir Maxas Holloway | „Stop“ kadras

 Jau šį savaitgalį „T-Mobile“ arenoje Las Vegase įvyks grandiozinis „UFC 276“ mišrių kovos menų turnyras, kuriame sirgaliai išvys dvi titulines kovas. Vienoje iš jų – Maxas Holloway bandys susigrąžinti čempiono titulą prieš Alexanderį Volkanovskį, kuriam oficialiai pralaimėjo jau du kartus.

M.Holloway iki šiol mano, kad teisėjai neteisingai įvertino tas kovas. Tuo tarpu A.Volkanovskis pažymėjo, kad pirmoje kovoje jis dominavo prieš M.Holloway ir tik antroji akistata buvo atkaklesnė.

Įprastai abu šie kovotojai nesivelia į „purvinas kalbas“, tačiau šį kartą spaudos konferencijoje amerikietis pabandė pašiepti A.Volkanovskį ir įvelti jį į psichologinius žaidimus.

Penktadienį ceremoniniuose svėrimuose fanai A.Volkanovskį sutiko garsiu švilpimu, o šis dar kartą apsižodžiavo su M.Holloway.

„Aš jam pasakiau, kad jo psichologiniai triukai neveikia. Jo žodžiai mane tik dar labiau užvedė. Tai, ką jis pasakė, atsisuks prieš jį. Jis bando užvedinėti publiką, nuteikinėti ją prieš mane, bet tai tik dar labiau mane motyvuoja. Aš tai jam ir pasakiau per akistatą, o jam mano žodžiai nepatiko. Pasakiau jam, kad dabar tegul pasidžiaugia sirgalių reakcija, kol dar gali, nes narve jam tai nepadės. Žinau, kad esu priešo teritorijoje ir degu noru laimėti šią kovą“, - sakė A.Volkanovskis.

Tuo tarpu M.Holloway pažymėjo, kad jau 10 raundų praleido narve su australu, todėl gerai žino jo kovos stilių. Amerikietis pažadėjo, jog šį kartą kovai prireiks ne daugiau nei 3 raundų.

Pagrindinėje vakaro kovoje stebuklą mėgins sukurti Jaredas Cannonier, kurio laukia kova su čempionu Israeliu Adesanya. J.Cannonier po svėrimų pažymėjo, kad yra pasiruošęs pasiimti diržą ir laukia, kol jo ranka bus iškelta į viršų, o I.Adesanya pridėjo, jog „King Kongas“ jam nebaisus.

„UFC 276“ turnyrą „atidarys“ Julijos Stoliarenko ir Jessicos-Rose Clark kova. Lietuvė ceremoniniuose svėrimuose pati pirma žengė ant svarstyklių. Ši kova gali nulemti J.Stoliarenko ateitį organizacijoje.

info@sportas.lt

Naujienų portalo sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų
LKL