Pasibaigęs. 05-05 17:20
LKL
Wolves
97
Žalgiris
93
Pasibaigęs. 05-05 19:30
LKL
Šiauliai
104
Neptūnas
98
Pasibaigęs. 05-06 18:50
LKL
7bet-Lietkabelis
92
Nevėžis-Optibet
93
Pasibaigęs. 05-07 21:15
Eurolyga
Panathinaikos
81
Maccabi Tel Aviv
72
Pasibaigęs. 05-08 18:50
LKL
Žalgiris
92
Uniclub Casino-Juventus
62
Pasibaigęs. 05-08 20:00
Eurolyga
Monaco
79
Fenerbahce
80
Pasibaigęs. 05-08 22:00
Eurolyga
Barcelona
59
Olympiacos
63
Pasibaigęs. Vakar 18:00
LKL
Pieno žvaigždės
89
Rytas
124
Pasibaigęs. Vakar 18:50
LKL
Šiauliai
79
7bet-Lietkabelis
87
Pasibaigęs. Vakar 19:00
LKL
M Basket
81
Nevėžis-Optibet
93
05-24, 19:00
Eurolyga
Panathinaikos
0
Fenerbahce
0
05-24, 22:00
Eurolyga
Real Madrid
0
Olympiacos
0

Trečiosios kovos belaukiant: įprastai ramūs M.Holloway ir A.Volkanovskis spaudos konferencijoje negailėjo „purvinų kalbų“

2022.07.01 09:37
Alexanderis Volkanovski ir Maxas Holloway | „Stop“ kadras

Alexanderis Volkanovski ir Maxas Holloway | „Stop“ kadras

 Jau šį savaitgalį „T-Mobile“ arenoje Las Vegase įvyks grandiozinis „UFC 276“ mišrių kovos menų turnyras, kuriame sirgaliai išvys dvi titulines kovas.

Vienoje iš jų – Maxas Holloway bandys susigrąžinti čempiono titulą prieš Alexanderį Volkanovskį, kuriam oficialiai pralaimėjo jau du kartus. Nors M.Holloway retai kada pasako blogą žodį apie varžovą, tačiau artėjant trečiai kovai su A.Volkanovskiu, buvęs čempionas buvo neįprastai kalbus.

„Tas vyrukas kalba apie tris kartus ar kažką panašaus, jis net neturi trijų gražiausių momentų UFC“, – kalbėjo M.Holloway.

Spaudos konferencijoje susirinkusi minia šūktelėjo, o A.Volkanovskis į tai sureagavo šypsena: „O, Maxas atėjo pažaisti. Man tai patinka“.

Pirmoje kovoje daugelis manė, kad M.Holloway nusipelno pergalės, tačiau teisėjai, po penkių įnirtingų raundų, pamatė A.Volkanovskio pergalę.

Po antrosios kovos, M.Holloway iškovojo pergales prieš Calviną Kattarą ir Yairą Rodriguezą ir tai leido jam dar kartą siekti čempiono diržo.

M.Holloway per savo karjerą UFC atlaikė daugiau nei 1800 smūgių, todėl dažnai kalbama apie jo ilgaamžiškumą. Iki šiol jis nei vienoje kovoje nebuvo nokautuotas ir nors patyrė daug žalos, artėjančioje kovoje niekas neturėtų pasikeisti.

„Visą savaitę girdžiu jus kalbant apie žalą. Aš esu žinomas dėl to, kaip priimu žalą, o jis garsėja tuo, kad jos neduoda“, – sakė M.Holloway.

Nors ir A.Volkanovskis žinomas tuo, kad blogai apie varžovus nekalba, tačiau į šį komentarą jis sureagavo.

„Drauguži, pamatysime šeštadienio vakarą, tiesą?“, – atsakė A.Volkanovskis. „Tai yra grožis. Štai kodėl tu nebegali daugiau sparinguotis, nes gauni per daug smūgių į galvą“.

A.Volkanovskio ir M.Holloway priešprieša netapo bjauria ir kovotojai net sugebėjo pasakyti gražių žodžių vienas apie kitą.

„Pasakysiu tiesiai šviesiai: jis gauna dar vieną šansą, nes buvo užsispyręs ir pasirūpino, kad niekas kitas negautų tos pirmosios vietos reitinge. Jis gauna savo šansą. Jis pasielgė taip, kaip būčiau pasielgęs ir aš, jeigu būčiau jo padėtyje. Jis turi mano pagarbą už tai, bet tai yra viskas. Tai tik trečias šansas ir jis jo neišnaudos“, – sakė A.Volkanovskis.

M.Holloway taip pat pavyko pasakyti komplimentą, tačiau greičiausiai ne tokį, kokio norėjo A.Volkanovskis: „Vienintelis dalykas, kurį jame gerbiu, tai yra jo kulinarinė laida“.

Nors A.Volkanovskis atrodė šiek tiek nustebęs M.Holloway „purvinomis kalbomis“, tačiau jis mėgavosi tuo, kaip į tai reaguoja sirgaliai.

„Ei, man tai patinka. Gali tai naudoti tiek, kiek tik nori. Šeštadienio vakarą viskas baigsis. Prisimink, kad dabar tai yra 2 – 0, o greitai bus 3 – 0“, – sakė A.Volkanovskis.

A.Volkanovskis atskleidė, kad jo tikslas yra pereiti į lengvo svorio kategoriją ir tikėtis tapti antros svorio kategorijos čempionu bei vienu metu ginti abejus diržus.

„Aš tikrai kilsiu per svorio kategoriją. Noriu turėti du diržus. Visada dirbu, noriu pakelti savo lygį ir priimti naujus iššūkius. Šeštadienį vėl peržengsiu dar vieną iššūkį, padarysiu savo darbą ir tuomet prašysiu progos tapti dviejų svorio kategorijų čempionu“, – sakė A.Volkanovskis.

Akistatos metu M.Holloway ir A.Volkanovskis vienas kitam kažką kalbėjo, tačiau tai į rimtesnį konfliktą neišaugo.

info@sportas.lt

Naujienų portalo sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų