Šiandien, 12:00
Olimpiada
Australija
-
Ispanija
-
Šiandien, 14:30
Olimpiada
Vokietija
-
Japonija
-
Šiandien, 18:15
Olimpiada
Prancūzija
-
Brazilija
-
Šiandien, 22:00
Olimpiada
Graikija
-
Kanada
-
Rytoj, 12:00
Olimpiada
Pietų Sudanas
-
Puerto Rikas
-
Rytoj, 18:15
Olimpiada
Serbija
-
JAV
-
07-30, 12:00
Olimpiada
Ispanija
-
Graikija
-
07-30, 14:30
Olimpiada
Kanada
-
Australija
-
07-30, 18:15
Olimpiada
Japonija
-
Prancūzija
-
07-30, 22:00
Olimpiada
Brazilija
-
Vokietija
-
07-31, 18:15
Olimpiada
Puerto Rikas
-
Serbija
-
07-31, 22:00
Olimpiada
JAV
-
Pietų Sudanas
-
08-02, 12:00
Olimpiada
Japonija
-
Brazilija
-
08-02, 14:30
Olimpiada
Australija
-
Graikija
-
08-02, 18:15
Olimpiada
Kanada
-
Ispanija
-
08-02, 22:00
Olimpiada
Prancūzija
-
Vokietija
-
08-03, 18:15
Olimpiada
Puerto Rikas
-
JAV
-
08-03, 22:00
Olimpiada
Serbija
-
Pietų Sudanas
-

P.VanZant teigė, kad palikti UFC buvo geriausias jos karjeros sprendimas: „Galėčiau rytoj baigti karjerą ir vis tiek būčiau finansiškai laisva“ (2)

2022.03.23 10:33
Paige VanZant | Instagram.com nuotr

Paige VanZant | Instagram.com nuotr

 Didžiulio populiarumo sulaukusi ir jau 3 mln. „instagram“ sekėjų turinti amerikietė Paige VanZant prieš maždaug dvi savaites ryžosi drastiškoms karjeros permainoms.

Anksčiau UFC ir BKFC kovojusi amerikietė nusprendė palikti nesurežisuotų kovų pasaulį ir sukirto rankomis ameriketiškų imtynių organizacija – „All Elite Wrestling“ (AEW). Tai yra pagrindinė WWE konkurentė.

Geriausiais karjeros laikais P.VanZant UFC turėjo 3 pergalių seriją ir 2015 m. kovėsi su Rose Namajunas. Tada lietuvių kilmės kovotoja 5-ajame raunde „užsmaugė“ amerikietę. Vėliau P.VanZant rezultatai suprastėjo ir 2020 m. ji atsisveikino su UFC.

2021 m. amerikietė daugelį nustebino, kai perėjo į vieną brutaliausių kovinio sporto organizacijų – BKFC. P.VanZant kovose be pirštinių teisėjų sprendimais pralaimėjo dvi kovas ir nusprendė palikti BKFC. Dabar ji savo sveikata taip neberizikuos ir kurs šou amerikietiškų imtynių ringe.

P.VanZant taip pat sukūrė asmeninį puslapį, kur pateikia „premium“ turinį, o tai leio jai svariai prisidėti prie finansinės gerovės.

„Galėčiau rytoj baigti karjerą ir būti finansiškai laisva, o mano vaikai būtų taip pat beveik finansiškai laisvi“, – „The Fighter vs The Writer“ kalbėjo P.VanZant.

P.VanZant pripažįsta, kad UFC leido jai tapti populiaria, tačiau savo ateitį ji užsitikrino tik tada, kai baigėsi sutartis su UFC.

„Man pasisekė, aš susikūriau savo vardą“, – sakė P.VanZant. „Žinau, kaip sunkiai dirbau UFC ir žinau, kiek atsidaviau. Pasirodžiau ten, kur kiti to nenorėjo daryti. Apkeliavau pasaulį. Kiekvieną savaitgalį būdavau vis kitoje būsenoje ruošiantis kovai. Man pakankamai pasisekė, kad savo mentalitetu galėjau susikurti vardą. Užsiėmiau socialine žiniasklaida, „Šokiai su žvaigždėmis“ ir kiti dalykai, kurie leido sukurti save kaip verslą ir kaip prekės ženklą.

Kai pasibaigė sutartis su UFC, man pasisekė sudaryti sutartį su BKFC. Jie pasiūlė puikius pinigus, o tai atvėrė duris visiems kitiems dalykams, kurių aš negalėjau padaryti būdama UFC“.

Žvelgiant atgal, P.VanZant nejaučia pykčio UFC ir palankiai žiūri į šią organizaciją, tačiau ji žino, kad pasitraukimas iš jos buvo geriausias karjeros žingsnis.

„Žinoma, kad aš myliu UFC“, – sakė P.VanZant. „Yra priežastis, kodėl jie sugebėjo pasiekti šį lygį. Jie turi gerai suteptą mašiną ir jie tai daro labai, labai gerai. Tačiau širdyje žinau, kad daugiau niekada už juos nekovosiu vien dėl to, kad jie moka per mažai. Nematau naudos grįžti į UFC. Man pasisekė, kad susikūriau tokią darbo vietą, su kuria galiu eiti visur ir ją naudoti“.

P.VanZant dabar ne tik yra pradėjusi profesionalių imtynių treniruotes bei planuoja debiutą AEW, tačiau taip pat tikina sugrįšianti į BKFC. Nors niekas iš to, kas dabar vyksta su jos karjera, negalėjo sutrukdyti grįžti į MMA, tačiau P.VanZant pripažino, kad kovojimas nebėra būtinybė.

„Neprivalau užsiimti MMA. Šiuo gyvenimo momentu aš iš tikrųjų nebeturiu ką daryti, bet aš visa tai darau, nes man tai patinka. Man pasisekė, kad turiu vieną geriausių vadybinių komandų pasaulyje.

Prireikė šešių mėnesių nuo tada, kai persikėliau į Floridą, kad jie padarytų mane milijoniere, o tai tik pakurstė mano aistrą tęsti treniruotes ir tiesiog daryti tai, ką noriu.

Noriu kovoti už AEW, noriu kovoti už BKFC. Sutartis neterminuota, todėl galėčiau tuo pat metu kovoti ir MMA. Aš myliu MMA ir žinau, kad tos durys tikrai nėra uždarytos, tačiau šiuo metu mano aistra yra profesionalios imtynės ir kovos be pirštinių“, – pasakojo P.VanZant.

info@sportas.lt

Naujienų portalo sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų