Pasibaigęs. 05-05 17:20
LKL
Wolves
97
Žalgiris
93
Pasibaigęs. 05-05 19:30
LKL
Šiauliai
104
Neptūnas
98
Pasibaigęs. 05-06 18:50
LKL
7bet-Lietkabelis
92
Nevėžis-Optibet
93
Pasibaigęs. 05-07 21:15
Eurolyga
Panathinaikos
81
Maccabi Tel Aviv
72
Pasibaigęs. 05-08 18:50
LKL
Žalgiris
92
Uniclub Casino-Juventus
62
Pasibaigęs. 05-08 20:00
Eurolyga
Monaco
79
Fenerbahce
80
Pasibaigęs. 05-08 22:00
Eurolyga
Barcelona
59
Olympiacos
63
Pasibaigęs. Vakar 18:00
LKL
Pieno žvaigždės
89
Rytas
124
Pasibaigęs. Vakar 18:50
LKL
Šiauliai
79
7bet-Lietkabelis
87
Pasibaigęs. Vakar 19:00
LKL
M Basket
81
Nevėžis-Optibet
93

J.Rose įgėlė J.Paulo kritikams, J.Masvidalis pareiškė, kad „youtuberis“ jo neįpirktų fotogalerija + VIDEO (5)

2021.12.19 23:20
Julia Rose, Jake'as Paulas ir Jorge Masvidalis | Instagram.com nuotr

Julia Rose, Jake'as Paulas ir Jorge Masvidalis | Instagram.com nuotr

 Ankstyvą gruodžio 19 d. rytą Lietuvos laiku Tampos „Amalie“ arenoje (JAV) vykusioje revanšinėje Jake‘o Paulo (5-0) ir Tyrono Woodley (0-2) dvikovoje užfiksuotas įspūdingas nokautas: šeštame raunde J.Paulas vienu dešinės rankos smūgiu patiesė buvusį UFC čempioną ir iškovojo jau penktą pergalę iš tiek pat galimų.

J.Paulo mergina 27-erių Julia Rose po kovos skubėjo į „youtuberio“ glėbį ir įgėlė jo kritikams: „Nustokite abejoti mano vyru. Labai juo didžiuojuosi. Čempionas mėgsta savo rūgštujį saldainį“.

Julios Rose žinutės | Instagram.com nuotr

Julios Rose žinutės | Instagram.com nuotr

J.Rose taip pat nepraleido progos pasišaipyti iš T.Woodley ir Nate‘o Robinsono, kurie po J.Paulo smūgių krito labai panašiu stiliumi – veidu žemyn.

„Suraskite skirtumą“, - rašė nuotraukas iš abiejų kovų patalpinusi J.Rose.

Po J.Paulo kovų neretai pasklinda sąmokslo teorijos. Ne išimtimi tapo ir jo revanšinė kova su T.Woodley. Jau rašėme apie tai, kad internautau spekuliuoja, jog T.Woodley davė specialų signalą J.Paului atakuoti, netrukus nuleido ranką ir praleido žaibišką nokautuojantį smūgį.

J.Paulas po pergalės kreipėsi į UFC ir pareikalavo leisti jam kautis su Jorge Masvidaliu, Nate‘u Diazu, Kamaru Usmanu arba Conoru McGregoru. Tiesa, kol kas šie kovotojai turi išskirtinius kontraktus su UFC ir Dana White‘as vienašališkai gali jiems uždrausti dalyvauti J.Paulo kuriamuose šou.

Tiesa, iššūkiui J.Paului ir taip netrūksta – tik ne iš rimtų kovotojų. NFL žvaigždė 29-erių Le‘Veonas Bellas pareiškė, kad nori susikauti su „youtuberiu“.

„Jake‘ai Paulai, kovok prieš mane. Nustok rinktis tuos varžovus, kurie net nemoka boksuotis“, - rašė L.Bellas, kuris pats neturi jokios patirties koviniame sporte.

Tuo tarpu J.Masvidalis pažymėjo, kad J.Paulas jo tiesiog „neįpirktų“: „Tu manęs neįpirktum. Supranti? Nei manęs, nei visų kitų, kuriuos paminėjai. Aš žinau, kokias sumas tu moki. Kažką kalbi apie 50 ar 100 mln. JAV dolerių. Jei tai būtų tiesa, tai Floydas Mayweatheris kovotų su tavimi, bet tai nevyksta, nes tu nesurenki tiek pajamų. Galiu išduoti tau savo paslaptį. Aš renkuosi dviejų tipų varžovus: tuos, kurie geriausi pasaulyje, arba tuos, kurie neša didžiulius pinigus. Tu nesi nė vienas iš jų. Jei taip nori kovoti, ateik į UFC, pasirašyk 1 kovos kontraktą ir galbūt Dana White‘as leis tau susikauti su manimi. Tada galėsiu sulaužyti tau žandikaulį visų akivaizdoje, jei to taip trokšti. Ateik ten, kur vyksta rimtų vyrų kovos, o ne tas bokso mėšlas, kur negaliu tavęs nutėkšti ant žemės, sulaužyti stuburo ir palikti neįgaliojo vežimėlyje visam likusiam gyvenimui“.

info@sportas.lt

Naujienų portalo sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų