Šiandien, 12:00
Olimpiada
Australija
-
Ispanija
-
Šiandien, 14:30
Olimpiada
Vokietija
-
Japonija
-
Šiandien, 18:15
Olimpiada
Prancūzija
-
Brazilija
-
Šiandien, 22:00
Olimpiada
Graikija
-
Kanada
-
Rytoj, 12:00
Olimpiada
Pietų Sudanas
-
Puerto Rikas
-
Rytoj, 18:15
Olimpiada
Serbija
-
JAV
-
07-30, 12:00
Olimpiada
Ispanija
-
Graikija
-
07-30, 14:30
Olimpiada
Kanada
-
Australija
-
07-30, 18:15
Olimpiada
Japonija
-
Prancūzija
-
07-30, 22:00
Olimpiada
Brazilija
-
Vokietija
-
07-31, 18:15
Olimpiada
Puerto Rikas
-
Serbija
-
07-31, 22:00
Olimpiada
JAV
-
Pietų Sudanas
-
08-02, 12:00
Olimpiada
Japonija
-
Brazilija
-
08-02, 14:30
Olimpiada
Australija
-
Graikija
-
08-02, 18:15
Olimpiada
Kanada
-
Ispanija
-
08-02, 22:00
Olimpiada
Prancūzija
-
Vokietija
-
08-03, 18:15
Olimpiada
Puerto Rikas
-
JAV
-
08-03, 22:00
Olimpiada
Serbija
-
Pietų Sudanas
-

M.Chandleris: apie po pralaimėjimo apėmusį pergalingą jausmą, būsimą čempioną J.Gaethje bei priežastis kovoti su C.McGregoru VIDEO

2021.11.16 10:18
Justinas Gaethje ir Michaelas Chandleris | Instagram.com nuotr

Justinas Gaethje ir Michaelas Chandleris | Instagram.com nuotr

 Buvęs „Bellator“ čempionas Michaelas Chandleris pralaimėjo „UFC 268“ turnyre vykusį karą su Justinu Gaethje, o po jo mano, kad būtent J.Gaethje yra ateities lengvo svorio kategorijos čempionas.

Nepaisant to, kad prie UFC prisijungęs M.Chandleris pralaimėjo dvi iš trijų kovų organizacijoje, tačiau kiekvieną kartą žengdamas į narvą jis sukuria beprotišką įtampą ir diktuoja įspūdingą tempą. Jo kova su J.Gaethje jau dabar tituluojama „viena geriausių metų kovų“.

Kalbėdamas „The MMA Hour“ laidoje, M.Chandleris sakė, kad po šio karo jis jaučiasi gana gerai, nepaisant to, kad priėmė daugybę smūgių. Jis sako, kad nors pralaimėjimas užknisa, tačiau jo manymu, tai yra situacija, kurioje nugalėtojai yra du.

„Nenoriu teisintis, kad pralaimėjau. Noriu laimėti labiau nei bet kas kitas. Teisingai dariau dalykus ir manau, kad nusipelniau pergalės. Tai buvo pirmas kartas gyvenime, kai mane už rankos sugriebė teisėjas, o šalia buvo Justinas Gaethje. Pagalvojau „o, velnias, pamiršau, kad dabar čia bus nugalėtojas ir pralaimėtojas“, nes man buvo labai smagu. Tai buvo pralaimėjimas, tačiau to jausmo nebuvo, nes tai atrodė kaip pergalė. Jūs visi iš to gavote naudos, visi turėjome gerą vakarą, o dabar laikas judėti į priekį“, - sakė M.Chandleris. „Jaučiausi kaip milijonierius. Mes abu nuvykome į ligoninę, nors man tai kėlė klausimų. Aš jaučiausi gerai, pasidariau rentgeno nuotraukas, gal dar kokius tyrimus pasidarysiu – keliui, plaštakai ir panašiai. Tačiau didžiąja dalimi aš vis dar labai džiaugiuosi pralaimėjimu, kuris atrodo kaip pergalė“.

J.Gaethje po šio karo pasakė, kad džiaugiasi, jog ši kova truko tris, o ne penkis raundus, nes tai būtų palikę ant Mike‘o daugiau žalos, nei reikia.

M.Chandleris tai puikiai supranta, tačiau mano, jog tai galioja abiem kovotojams. Jis taip pat džiaugėsi, kad tai buvo 15 minučių kova, bet sako, kad jeigu būtų dar du raundai, jis būtų galėjęs dar stipriau pasiekti J.Gaethje.

„Džiaugiuosi, kad tai nebuvo penkių raundų kova. Tokiu tempu, kuriuo ėjome... Tiesą sakant, būčiau turėjęs tiek pat šansų jį pribaigti ketvirtame ar penktame raunde, jeigu ji ir toliau būtų vykusi taip pat. Manau, kad mes abu pataikėme didžiulių smūgių, abu buvome sužeisti, abu susvyravome“, - pasakojo M.Chandleris. „Bet iš daugelio kampų aš manau, kad 15 minučių buvo geriau nei 25 minutės, nes nei karto kovoje nebuvo paspaustas stabdžio pedalas. Mes abu ėjome taip stipriai, kaip tik galėjome, nes kovojant 25 minutes pradedi tausoti energiją“.

Šventęs pergalę, J.Gaethje tapo pagrindiniu pretendentu į lengvo svorio kategorijos čempiono titulą. Dėl šio diržo jau gruodžio mėnesį kovos Charlesas Oliveira ir Dustinas Poirier bei tikimąsi, kad J.Gaethje taps šios poros nugalėtojo varžovu.

M.Chandleris sako, kad D.Poirier taps naujuoju čempionu, tačiau kad ir kaip ta kova gruodžio 11-ą dieną baigsis, jis mano, kad J.Gaethje įveiktų tiek Ch.Oliveirą, tiek D.Poirier.

„Manau, kad jis įveiks ar tai D.Poirier, ar tai Ch.Oliveirą kitų metų viduryje. Galbūt, kai iškovosiu vieną ar dvi pergales, mes suorganizuosime revanšinę kovą. Pažiūrėsime, kaip viskas klostysis“, - sakė M.Chandleris. „Man labai patiko, ką J.Gaethje pasakė po kovos, kad gimėme labai blogu metu. Mes turėtume būti du gladiatoriai, kurie kovoja iki mirties. Tai yra visiškai tiesa ir tai aš jam sakiau po kovos. Sakiau, kad žinojau, jog jis manęs nemėgsta, kad žino, jog aš esu lygus varžovas. Nukeliu kepurę prieš jį, mes turėjome puikią kovą. Manau, kad J.Gaethje bus čempionas“.

Nepraėjus daug laiko nuo kovos su J.Gaethje, M.Chandleris į kovą iškvietė Conorą McGregorą, iš kurio taip pat sulaukė gana padorios žinutės ir sveikinimų pademonstravus puikią kovą. M.Chandleris sako, kad jis su Conoru nori kovoti ne dėl pinigų, nors tai taip pat būtų malonu. Visgi jis jaučia Conorui didžiulią pagarbą už tai, ką jis padarė MMA sportui ir jis tiesiog norėtų save išbandyti prieš didžiausią žvaigždę, kurią tik matė MMA.

„Visi nori kovoti su Conoru, tam net nėra klausimų. Tačiau aš su juo noriu kovoti dėl skirtingų priežasčių. Visi nori jo dėl to, kad gautų didelį užmokestį. Aš esu MMA tam, kad daryčiau didelius dalykus, turėčiau dideles kovas, būčiau didžiausiose scenose ir prieš didžiausius varžovus. Būtent tai mane ir jaudina kalbant apie kovą su Conoru“, - sakė M.Chandleris. „Labai gerbiu Conorą. Nors žmonės diskredituoja tai, ką jis padarė, dėl to, ką jis pasakė, tačiau jis padarė revoliuciją šiame sporte. Mišrių kovos menų sportas yra geresnis ir populiaresnis, nes jame yra Conoras. Noriu su juo pasidalinti narvu. Tai ne didžiulio atlyginimo klausimas, o raudonų kelnaičių naktis. Žinoma, ar aš noriu išlaikyti savo šeimą? Žinoma. Bet aš noriu epinių akimirkų su maksimaliu poveikiu, o tai ir gaučiau kovoje su Conoru McGregoru.

Taip pat manau, kad tai prasminga kova. Manau, kad esu vyrukas, kuris įsitvirtino diviziono viršuje. Conorui reikia sugrįžti ir iškovoti pergalę, tačiau jis taip pat turi daugybę pasirinkimų. Pažiūrėsime, kas nutiks“.

info@sportas.lt

Naujienų portalo sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų