Pasibaigęs. 05-05 17:20
LKL
Wolves
97
Žalgiris
93
Pasibaigęs. 05-05 19:30
LKL
Šiauliai
104
Neptūnas
98
Pasibaigęs. 05-06 18:50
LKL
7bet-Lietkabelis
92
Nevėžis-Optibet
93
Pasibaigęs. 05-07 21:15
Eurolyga
Panathinaikos
81
Maccabi Tel Aviv
72
Pasibaigęs. 05-08 18:50
LKL
Žalgiris
92
Uniclub Casino-Juventus
62
Pasibaigęs. 05-08 20:00
Eurolyga
Monaco
79
Fenerbahce
80
Pasibaigęs. 05-08 22:00
Eurolyga
Barcelona
59
Olympiacos
63
Pasibaigęs. Vakar 18:00
LKL
Pieno žvaigždės
89
Rytas
124
Pasibaigęs. Vakar 18:50
LKL
Šiauliai
79
7bet-Lietkabelis
87
Pasibaigęs. Vakar 19:00
LKL
M Basket
81
Nevėžis-Optibet
93
05-24, 19:00
Eurolyga
Panathinaikos
0
Fenerbahce
0
05-24, 22:00
Eurolyga
Real Madrid
0
Olympiacos
0

Interesų karas: Neymaro tėvas gina futbolininką dėl praleistų treniruočių ir tikina, kad PSG buvo informuoti apie vėlesnį sugrįžimą

2019.07.09 08:44
Neymaras | Scanpix nuotr.

Neymaras | Scanpix nuotr.

Neymaro ir Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo santykiai ir toliau aštrėja. Prancūzai žada nubausti treniruotėse nepasirodžiusį brazilą, tačiau jo tėvas, kuris kartu yra ir jo agentas, tikina, kad PSG žinojo apie vėlyvą jo sūnaus prisijungimą prie komandos.

Pasiruošimą naujam sezonui pradėjęs PSG klubas išplatino oficialų pranešimą, kuriame teigia, jog komandos palaiminimo nesulaukęs Neymaras nepasirodė pirmoje Prancūzijos čempionų treniruotėje ir dėl to sulauks pasekmių.

27-erių metų puolėjas turėjo pasirodyti PSG treniruočių bazėje šį pirmadienį. Visgi šiuo metu dešinės kojos raiščių traumą besigydantis Neymaras buvo užfiksuotas Rio de Žaneire, kur jo tėvynainiai brazilai po dvylikos metų pertraukos iškovojo „Copa America“ turnyro čempionų titulą.

Tokios naujienos tik įžiebė didesnę žiežirbą spekuliacijose, jog Neymaras taip bando išsireikalauti persikėlimą į kitą klubą. Jis pastaruoju metu yra siejamas su sugrįžimu į „Barcelona“.

Apie Katalonų klubo prezidentas Josepas Maria Bartomeu netgi neseniai duotame interviu pripažino, kad žino apie Neymaro norą palikti PSG, tačiau teigė, kad „Barcelona“ nieko dėl to negali padaryti, kadangi PSG nenori jo paleisti.

Tačiau dabar Paryžiaus klubo atstovai kalba priešingai. Jie ketina parduoti šį žaidėją, jeigu tik už jį bus pasiūlyta atitinkama suma.

„Neymaras gali palikti PSG, jeigu tik už jį bus pasiūlyta tinkama kaina. Bet šiuo metu mes nežinome, ar kas nors nori jį pirkti, tuo labiau kokia kaina. Akivaizdu tik tai, kad tokie sandoriai neįvykdomi per vieną dieną.

Visiems akivaizdu, kad Neymaras nori išvykti, tačiau futbole dažnai vieną dieną sakomi vieni dalykai, o jau kitą – visiškai priešingai. Mes kalbėjomės ir su jo atstovais. Visi viską žino. Visų šalių pozicijos yra aiškios. Tačiau bent vienas dalykas šiai dienai yra aiškus: jis vis dar turi trejų metų kontraktą, o kadangi mes nesulaukėme jokių pasiūlymų, negalime apie juos diskutuoti.

Mūsų klubas nori pasitikėti tik tokiais žaidėjais, kurie nori likti komandoje ir kurti kažką didelio. Mums nereikia žaidėjų, kurie įsivaizduoja, kad jie padarytų kažkokią paslaugą likdami mūsų gretose“, - teigia Leonardas.

Tuo tarpu Neymaro tėvas teigia, kad PSG pateikta istorija apie brazilo neatvykimą į treniruotes be klubo leidimo yra neteisinga, kadangi PSG atstovai buvo informuoti apie futbolininko planus.

„Priežastis dėl jo neatvykimo į treniruotes yra žinoma ir viskas buvo suplanuota dar prieš metus. Mes šių planų pakeisti negalėjome. 

Jis į treniruotes sugrįš liepos 15 dieną. Tai yra taip paprasta. Jokių kontroversijų. PSG apie tai žino ir viską buvo palaiminę“, - teigia futbolininko tėvas.

info@sportas.lt

Naujienų portalo sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų