Griffinas (Scanpix nuotr.)

Griffinas (Scanpix nuotr.)


Naktį iš šeštadienio į sekmadienį vykusios Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) rungtynės tarp Los Andželo „Clippers“ ir Hjustono „Rockets“ klubų sukėlė daug aistrų.

Iki ketvirtojo kėlinio pabaigos likus žaisti 18 sekundžių Blake‘as Griffinas metė dvitaškį, kuris būtų išlyginęs rezultatą, bet Dwightas Howardas numušė kamuolį. Nors visi ėmė apeliuoti, jog taškai turėjo būti įskaityti, arbitrai protestus atmetė. Ty Lawsonas realizavo baudas ir „Rockets“ iškovojo pergalę.


Situaciją išnagrinėjusi NBA paskelbė pripažįstanti, kad teisėjai priėmė neteisingą sprendimą ir B.Griffino metimas turėjo būti įskaitytas.

DISKUSIJA
Visi
Registruoti
Anoniminiai
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų