Pasibaigęs. 05-05 17:20
LKL
Wolves
97
Žalgiris
93
Pasibaigęs. 05-05 19:30
LKL
Šiauliai
104
Neptūnas
98
Pasibaigęs. 05-06 18:50
LKL
7bet-Lietkabelis
92
Nevėžis-Optibet
93
Pasibaigęs. 05-07 21:15
Eurolyga
Panathinaikos
81
Maccabi Tel Aviv
72
Pasibaigęs. 05-08 18:50
LKL
Žalgiris
92
Uniclub Casino-Juventus
62
Pasibaigęs. 05-08 20:00
Eurolyga
Monaco
79
Fenerbahce
80
Pasibaigęs. 05-08 22:00
Eurolyga
Barcelona
59
Olympiacos
63
Pasibaigęs. Vakar 18:00
LKL
Pieno žvaigždės
89
Rytas
124
Pasibaigęs. Vakar 18:50
LKL
Šiauliai
79
7bet-Lietkabelis
87
Pasibaigęs. Vakar 19:00
LKL
M Basket
81
Nevėžis-Optibet
93
05-24, 19:00
Eurolyga
Panathinaikos
0
Fenerbahce
0
05-24, 22:00
Eurolyga
Real Madrid
0
Olympiacos
0

A.Trinchieri: „Tie patys žaidėjai prieš tris savaites buvo tikri herojai“

Rungtynių akimirka | Eriko Ovčarenko / BNS foto nuotr.

Rungtynių akimirka | Eriko Ovčarenko / BNS foto nuotr.

 Tris rungtynes paeiliui Eurolygoje laimėjęs Kauno „Žalgiris“ penktadienį atsitrenkė į sieną ir nieko negalėjo padaryti Pirėjo „Olympiacos“ ekipai.

Žalgiriečiai namuose buvo sutriuškinti po didžiosios pertraukos, o kauniečių strategas Andrea Trinchieri spaudos konferencijoje nesileido į žurnalistų klausimus ir atsakinėjo lakoniškai.

„Noriu pasveikinti varžovus su nuostabiomis jiems rungtynėmis. Ši komanda žaidžia su dideliu psichologiniu ir fiziniu kietumu. Jie mus tiesiog sunaikino. Atsilaikėme iki didžiosios pertraukos, bet antroje dalyje tiesiog mūsų nebuvo aikštėje. Jie žaidė kaip finalo ketverto komanda, nes tokia ir yra.

Lengva būtų badyti pirštais. Buvo prastų individualių pasirodymų, žaidėme prastai komandiškai. Man nepatinka paprasti dalykai ar badymas pirštais. Žaidėme puikiai, tada turėjome beveik mėnesio pertrauką ir viską matėte. Nebuvome susitelkę ir nežaidėme kaip anksčiau tą darėme. Tikėjausi, kad taip gali nutikti. Nors buvo vilties, kad gerą atkarpą pratęsime. Gavome pamokų ir turime pasimokyti. Galiu pasakyti žaidėjams, kad pasidavėme pernelyg anksti.

Tie patys žaidėjai, kurie šiandien turėjo sunkumų, prieš tris savaites buvo herojai. Aš nesu patenkintas, ką šiandien mačiau ir esu piktas, bet tie patys žaidėjai mums suteikė vilties, kai nieko mumis netikėjo. Šiais žaidėjai tikiu. Spręsime problemas ir keliausime į kitas rungtynes“, – sakė A.Trinchieri.

– Grąžinote K.Lukošiūną į Eurolygos kovas. Kaip vertinate jo pasirodymą?

– Žinau, kad bandote atlikti savo darbą, gerbiu tai, bet šiandien apie atskirus žaidėjus kalbėti nenoriu ir tikiuosi, kad mane suprasite. Šiandien apie tai komentarų nebus ir tikiuosi, kad mane suprasite. Nepriimkite to asmeniškai. Turiu laivą, kurį privalau grąžinti į kursą.

– Minėjote, kad komanda per pertrauką pametė ritmą. Tai yra tik laiko klausimas, ar galima tai kaip nors paskubinti?

– Šiandien atsakymo neturiu. Peržiūrėsiu rungtynes, bandysiu ieškoti idėjų, bet tai nėra fizinis dalykas. Tai yra psichologija. Tokiose rungtynėse prieš tokias komandas reikia psichologinio ryšio, tarsi elektros įtampos, o jei jos trūksta – negali varžytis. Ji susideda iš pasitikėjimo, susitelkimo, momento. Turėjome neįtikėtiną mėnesį, bet šiandien, dėl kitų priežasčių, neturėjome tinkamos įtampos, kad galėtume varžytis. Gali auginti raumenis, krepšinio įgūdžius, bet daug sunkiau yra rasti tą įtampą. Dirbsime ir ties tuo. Kaip – pamatysime.

 

info@sportas.lt

Naujienų portalo Sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų