Pasibaigęs. 05-27 18:50
LKL
Rytas
86
Wolves
78
Pasibaigęs. 05-30 18:50
LKL
Wolves
97
Rytas
86
Pasibaigęs. 06-01 17:20
LKL
Rytas
92
Wolves
86
Rytoj, 18:50
LKL
Wolves
0
7bet-Lietkabelis
0
06-05, 18:50
LKL
Žalgiris
0
Rytas
0
06-06, 18:50
LKL
7bet-Lietkabelis
0
Wolves
0
06-07, 18:50
LKL
Rytas
0
Žalgiris
0
06-09, 17:20
LKL
Wolves
0
7bet-Lietkabelis
0
06-10, 18:50
LKL
Žalgiris
0
Rytas
0

A.Hollinso savybes gyręs A.Trinchieri: „Paskutiniame kėlinyje mes pasidavėme“

2024.01.13 09:24
Trinchieri | „Žalgirio“ nuotr.

Trinchieri | „Žalgirio“ nuotr.

 Kauno „Žalgirio“ treneris Andrea Trinchieri apžvelgė komandos pralaimėtas Eurolygos rungtynes prieš „Barcelona“ komandą.

Specialistui labiausiai nepatiko tai, jog „Žalgirio“ komanda paskutiniame ketvirtyje nuleido rankas ir skirtumas buvo tapęs triuškinantis.

Galiausiai kauniečiai pralaimėjo rezultatu 73:91.

„Vienintelis dalykas, kuris mane neramina, yra tai, kad ketvirtajame kėlinyje pasidavėme. Daug taškų praleidome ir Valensijoje, „Barcelona“ taip pat žaidė geras rungtynes, bet svarbiausia ne tai. Esame „Žalgiris“, galime būti geri, galime būti blogi, bet negalime pasiduoti aikštelėje. Net blogiausią vakarą, kai niekas neveikia, turime likti kartu ir baigti darbą kartu. Privalome tai sirgaliams, organizacijai ir sau patiems.

Tai buvo svarbiausias dalykas, kurį pasakiau komandai po rungtynių. Niekada neišskirsiu žaidėjų individualiai, pasidavėme kaip komanda, tad turiu padaryti savo darbą taip, kaip pastumčiau savo žaidėjus pirmyn, kad jie pasitikėtų savimi ir nepasiduotų depresijai, kai viskas klostosi ne taip, kaip norisi.

Turėjome tragišką pirmą kėlinį ir puikų antrąjį. Pradėjome rungtynes lėtai ir tai mums kainavo brangiai. Trečiame ketvirtyje sekė pražanga, pražanga, pražanga, tritaškis, pražanga su metimu. Buvome lėti, minkšti psichologiškai ir fiziškai. Varžovai žaidė tikrai gerai: Parkeris, Vesely, Brizuela sužaidė puikias rungtynes. Aikštėje yra dvi komandos: mes galėjome būti geresni, o varžovai žaidė puikiai. Tam tikru metu mums neužteko psichologinių ir fizinių jėgų toliau kovoti ir tai mane neramina“, - sakė treneris.

„Žalgirio“ komanda rungtynes pradėjo praleisdama 13 taškų ir savo pirmuosius taškus įmetė sužaidus daugiau nei keturias minutes.

„Taip neturėtų nutikti, bet taip nutinka. Varžovai žengė labai agresyvūs, o mes nebuvome tam pasiruošę. Pirmame kėlinyje panaudojau dvi pertraukėles, ko dažniausiai nedarau. Mačiau, kad mano komandai reikia palaikymo ir manau, kad paimti dvi minutės pertraukėles buvo naudinga. Vėliau žaidėme puikų antrąjį kėlinį. Esu labiau nusivylęs trečiu, o ne pirmu kėliniu. Po pirmojo mes grįžome, o trečias buvo nuodėmė“, - sakė jis.

A.Trinchieri sulaukė klausimo apie Austino Hollinso ateitį, kurio trumpalaikė sutartis baigsis.

„Reikės apie tai kalbėtis. Tai nuostabus žmogus, geriausias komandos draugas, kokį gali rasti, padedantis treneriams ir žaidėjams. Kaip benutiktų, esu jam dėkingas už šį darbą“, - sakė jis.

info@sportas.lt

Naujienų portalo sportas.lt informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško sutikimo draudžiama.

DISKUSIJA
Naujausi
Geriausiai įvertinti
Komentuoti gali tik registruoti portalo vartotojai. Norėdami komentuoti prisijunkite.
Prisijungti
Skelbti
Rodyti daugiau komentarų