2013.07.01 16:15

„Monaco“ bandys įsigyti Z.Ibrahimovičių?

Zlatanas Ibrahimovičius | Reuters/Scanpix nuotr.  

Monako laikraštis „Riviera-Cote d’Azul Zeitung“ skelbia, kad ambicingasis „Monaco“ klubas iš Paryžiaus „Saint-Germain“ klubo ketina įsigyti puolėją Zlataną Ibrahimovičių.

Spauda teigia, kad Z.Ibrahimovičiaus agentas Mino Raiola palaiko labai gerus santykius su „Monaco“ savininku Dimitrijumi Rybolevlevu. Pranešama, kad PSG klubui iškritus iš Čempionų lygos, M.Raiola buvo nuvykęs į Monaką, kur susitiko su „Monaco“ prezidentu bei pradėjo kalbas dėl galimo Z.Ibrahimovičiaus atvykimo į turtingąjį Monako klubą.

„Riviera-Cote d’Azul Zeitung“ teigia, kad Z.Ibrahimovičius nori palikti PSG klubą, nes jo tikrai nedomina galimybė dirbti su naujuoju Paryžiaus klubo strategu Laurentu Blancu. Tas pats laikraštis teigia, kad Švedijos rinktinės puolėjas jau susitarė su „Monaco“ klubu dėl savo algos.

Z.Ibrahimovičius yra sakęs, kad jei C.Ancelotti paliks klubą, jis taip pat svarstys apie galimą išvykimą. Spėjama, kad PSG savo lyderį parduotų už maždaug 30-35 milijonus eurų.

Šis puslapis atspausdintas iš www.sportas.lt http://www.www.sportas.lt/naujiena/30244/monaco-bandys-isigyti-z-ibrahimoviciu