2012.09.17 00:14

Septynių įvarčių drama Madride baigėsi „Atletico“ pergale

Madrido „Atletico“ futbolininkai | AP/Scanpix nuotr.  

Ispanijos „La Liga“ čempionate sužaistos dar penkerios ketvirtojo turo rungtynės. Pastaruoju metu puikią formą demonstruojantis Madrido „Atletico“ klubas namuose rezultatu 4-3 įveikė „Rayo Vallecano“ vienuolikę.

Šeimininkai išsiveržti į priekį galėjo jau pačioje susitikimo pradžioje, bet galiausiai įvartis į svečių vartus krito 29 minutę. Po tikslaus Diego Costos perdavimo tiksliai kamuolį į „Vallecano“ komandos vartus pasiuntė Mario Suarezas.

Vos prasidėjus antram kėliniui „Atletico“ dar kartą šturmavo varžovų vartus ir šį kartą Madrido ekipos futbolininkai susikurtas progas realizavo visu šimtu procentų. Antrasis įvartis į svečių vartus buvo įmuštas 49 minutę. Po dar vieno tikslaus D.Costos perdavimo pasižymėjo Koke.

51 minutę šeimininkų ataka baigėsi dar vienu įvarčiu. Savo komandai trečiąjį įvartį pridėjo Arda Turanas, po kurio įvarčio Ispanijos sostinės ekipos turima persvara tapo triuškinanti.

Po penkių minučių rungtynių teisėjas į „Vallecano“ ekipos vartus paskyrė vienuolikos metrų baudinį. Šeimininkų gretose iniciatyvos ėmėsi lyderis Radamelis Falcao, kuris pasinaudojo galimybe dar labiau padidinti savo komandos turimą persvarą.

Artėjant rungtynių pabaigai svečiai privertė šeimininkų gerbėjus gerokai sunerimti. 82 minutę pirmą kartą „Vallecano“ gretose pasižymėjo Andrija Delibašičius, o dar po trijų minučių tas pats futbolininkas į Madrido komandos vartus įmušė ir antrąjį įvartį.

Negana to, 89 minutę įvartį į „Atletico“ klubo vartus įmušė ir Leo Baptistao, todėl likus žaisti vos kelias minutes, susitikime atgimė nauja intriga. Deja, bet intriga dingo jau per pridėtą mačo arbitro laiką. „Vallecano“ išlyginti rezultato nesugebėjo, o Madrido ekipa šventė pergalę.

Rezultatai:

„Atletico Madrid“ 4 – 3 „Rayo Vallecano“

29‘ [1 – 0] Mario Suarez

49‘ [2 – 0] Koke

51‘ [3 – 0] Arda Turan

56‘ [4 – 0] Radamel Falcao (11 m)

82‘ [4 – 1] Andrija Delibašič

85‘ [4 – 2] Andrija Delibašič

89‘ [4 – 3] Leo Baptistao

„Espanyol“ 3 – 3 „Athletic Bilbao“

18‘ [1 – 0] Javi Lopez

44‘ [2 – 0] Joan Verdu

56‘ [2 – 1] Aritz Aduriz

71‘ [2 – 2] Fernando Llorente

80‘ [3 – 2] Samuele Longo

81‘ Samuele Longo („Espanyol“)  | |

83‘ [3 – 3] Aritz Aduriz

„Granada“ 1 – 1 „Deportivo La Coruna“

41‘ [0 – 1] Nelson Oliveira

82‘ [1 – 1] Antonio Floro Flores

„Osasuna“ 1 – 1 „Mallorca“

69‘ [1 – 0] Enrique Sola

78‘ [1 – 1] Tomer Hamed

„Real Sociedad“ 2 – 0 „Zaragoza“

55‘ [1 – 0] Inigo Martinez

61‘ [2 – 0] Carlos Vela (11 m)


AFP/Scanpix nuotr. | Organizatorių nuotr.


AFP/Scanpix nuotr. | Organizatorių nuotr.


AP/Scanpix nuotr. | Organizatorių nuotr.


AP/Scanpix nuotr. | Organizatorių nuotr.


AP/Scanpix nuotr. | Organizatorių nuotr.


AP/Scanpix nuotr. | Organizatorių nuotr.


AP/Scanpix nuotr. | Organizatorių nuotr.

Šis puslapis atspausdintas iš www.sportas.lt http://www.www.sportas.lt/naujiena/14403/septyniu-ivarciu-drama-madride-baigesi-atletico-pergale